Talentovaná šéfkuchařka má dobroty prostě v krvi

Talentovaná šéfkuchařka má dobroty prostě v krvi

Marie Bartošová

Kam tento měsíc

Miluše Makó dokazuje, že zelenina může chutnat i vypadat jako luxusní zážitek

Vegetariánské bistro Green Table na Florenci je důkazem, že bez masa se dá vařit nápaditě, hravě a s noblesou. Šéfkuchařka tu kombinuje lokální suroviny i divoké byliny – a hostům servíruje kulinářské dobrodružství, které obstojí i vedle prestižních restaurací.

Sára Goldbergerová

Sára Goldbergerová

Šéfredaktorka magazínu Hrot

Galerie (6)
Dominantou interiéru je hydroponická stěna plná bylin

Dominantou interiéru je hydroponická stěna plná bylin

Studio Flusser

Talentovaná šéfkuchařka má vaření i zeleninu v krvi. „V kuchyni se motala“ už jako malá, protože rodiče měli v Bruntále restauraci zaměřenou na poctivá česká jídla, navíc děda byl zelinář.