restaurace

Vyplatí se pracovat v gastronomii a cestovním ruchu?

Gastronomie a cestovní ruch v České republice zažívají oživení. Podle nejnovějších dat z portálu Platy.cz dochází k významným změnám v poptávce po pracovnících i v jejich odměňování.

Gastronomie a cestovní ruch v České republice zažívají oživení. Podle nejnovějších dat z portálu Platy.cz dochází k významným změnám v poptávce po pracovnících i v jejich odměňování.

Celý článek
0

Chudí Američané už nemají ani na fast food. Řetězce musí nabízet slevy

Zákazníkům ve Spojených státech přestává být jedno, kolik za hamburger a hranolky ve svém oblíbeném fastfoodu zaplatí. Proto musí řetězce rychlého občerstvení nabízet slevy, aby si udržely klientelu.

Zákazníkům ve Spojených státech přestává být jedno, kolik za hamburger a hranolky ve svém oblíbeném fastfoodu zaplatí. Proto musí řetězce rychlého občerstvení nabízet slevy, aby si udržely klientelu.

Celý článek
0

Neberete karty? Příště půjdu jinam, říkají podle Mastercardu dvě třetiny zákazníků

Kromě klasických platebních karet roste v poslední době obliba plateb pomocí mobilních telefonů nebo chytrých hodinek. Bezhotovostně to zatím nejde hlavně u lékařů, zubařů nebo kadeřníků.

Kromě klasických platebních karet roste v poslední době obliba plateb pomocí mobilních telefonů nebo chytrých hodinek. Bezhotovostně to zatím nejde hlavně u lékařů, zubařů nebo kadeřníků.

Celý článek
0

Milán proti zmrzlině: sladkou pochoutku už si v noci nekoupíte

Starosta perly italského severu vytáhl proti turistům a rušení nočního klidu. Naštval ale restauratéry. Měl by se spíš věnovat tomu, co město skutečně pálí, zní kritika.

Starosta perly italského severu vytáhl proti turistům a rušení nočního klidu. Naštval ale restauratéry. Měl by se spíš věnovat tomu, co město skutečně pálí, zní kritika.

Celý článek
0

Restaurace zbytečně vyhodí jídlo za biliony ročně, umělá inteligence teď s plýtváním bojuje

V restauracích i bistrech po celém světě se každý den vyhazují desítky až stovky kilogramů nedojedených porcí a prošlých surovin. Tento globální problém by mohla vyřešit umělá inteligence, která dokáže díky strojovému učení a hlubokým analýzám dat snížit plýtvání o polovinu.

V restauracích i bistrech po celém světě se každý den vyhazují desítky až stovky kilogramů nedojedených porcí a prošlých surovin. Tento globální problém by mohla vyřešit umělá inteligence, která dokáže díky strojovému učení a hlubokým analýzám dat snížit plýtvání o polovinu.

Celý článek
0

Legendární Kotva zavírá. Symbol „bohatství a hojnosti socialismu“ čeká dvouletá rekonstrukce

Ve středu se zavřely brány obchodního domu Kotva. Čekají ho dva roky rekonstrukce. Brutalistní dům od manželů Machoninových na Praze 1 se dočká nových luxusních obchodů, kanceláří i restaurace s terasou.

Ve středu se zavřely brány obchodního domu Kotva. Čekají ho dva roky rekonstrukce. Brutalistní dům od manželů Machoninových na Praze 1 se dočká nových luxusních obchodů, kanceláří i restaurace s terasou.

Celý článek
0